Prototyping & Assembly

Introductie van een lijmproces in een productieomgeving dient goed overwogen en zorgvuldig te gebeuren. Het ontwikkelen van positionering- en klemgereedschappen, meng- en doserings-apparaten, QA/QC zijn onderwerpen waar Lijmacademie Prototyping & Assembly veel ervaring mee heeft.

Het lijmproces is een Speciaal Proces, zoals benoemd in de gebruikelijke kwaliteitssystemen. Dit betekent dat men aan het eind van het proces het resultaat van de verlijming niet volledig kan beoordelen. Wel kan men eventuele fouten in de lijmverbinding niet-destructief vaststellen, maar de sterkte, toelaatbare vervorming en duurzaamheid van de lijmverbinding zijn niet meetbaar. Men zal dus de kwaliteit in het proces zelf moeten borgen.

Lijmacademie Prototyping & Assembly ondersteunt de opdrachtgever vanaf het eerste prototype en startseries tot aan het definitief inrichten en het certificeren van het lijmproces in productie. Het team onderhoudt nauwe relaties met vele toeleveranciers in gereedschappen, instrumenten en gebruiksmiddelen en wordt geadviseerd door zeer ervaren specialisten uit de industrie, waaronder een gecertificeerd auditor DIN6701 (EN 17460) & DIN 2304 (EN ISO 21368).

Een oriƫnterend gesprek is altijd mogelijk. Laat u verrassen door de professionaliteit en ervaring van het team van Lijmacademie.

Contact Prototyping & Assembly