Opleiding en doorstroom mogelijkheid

𝐎𝐩𝐥𝐞𝐢𝐝𝐢𝐧𝐠𝐬𝐦𝐨𝐠𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤𝐡𝐞𝐝𝐞𝐧 / 𝐃𝐨𝐨𝐫𝐬𝐭𝐫𝐨𝐨𝐦 𝐦𝐨𝐠𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤𝐡𝐞𝐢𝐝!

De laatste jaren zien we steeds vaker dat degenen die een opleiding tot EWF 662 European Adhesive Specialist willen volgen, eerst starten met de opleiding EWF 515 European Adhesive Bonder. Belangrijke reden is dat men vaak eerst samen met het uitvoerende team de basisopleiding wil volgen, om daarna door te gaan met de tweede en derde week van de EAS opleiding. Dit ondersteunt de samenwerking binnen het team en een beter begrip van elkaars verantwoordelijkheden met betrekking tot de toepassing van lijmtechnieken.

Een andere reden om deze volgorde te kiezen is voor situaties waarbij de deelnemer niet aan de EWF toelatingseisen voor de EAS opleiding voldoet (minimaal MBO4 technisch diploma). Door eerst de EAB opleiding af te ronden mag men toch deelnemen aan de EAS opleiding, ongeacht de vooropleiding.

Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat men de smaak te pakken heeft na afronding van de EAB opleiding en zich gewoonweg verder wil bekwamen in het vakgebied.

Voorwaarde voor doorstromers met een EAB opleiding is wel dat men het EAS toelatingsexamen succesvol afrond. Men kan er daarbij zelf voor kiezen om of (𝒌𝒐𝒔𝒕𝒆𝒍𝒐𝒐𝒔) deel te nemen aan de eerste EAS week, of door te stromen in de tweede EAS week.

𝘎𝘳𝘢𝘢𝘨 𝘨𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘶 𝘷𝘦𝘳𝘥𝘦𝘳𝘦 𝘵𝘰𝘦𝘭𝘪𝘤𝘩𝘵𝘪𝘯𝘨 𝘰𝘱 𝘥𝘦 𝘷𝘦𝘳𝘴𝘤𝘩𝘪𝘭𝘭𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬𝘩𝘦𝘥𝘦𝘯.
Bel ons gerust op of + 31 (0) 85 303 1227 en vraag om Tineke, Katrien, Jeroen of Arnold